Friday, May 8, 2015

Opiskeluja ja potilaan hoitoa

Mies on edelleen huonokuntoinen ja olen yrittänyt hoitaa pakolliset kotityöt ilman että opiskelut kärsii. Tässä alkaa olemaan jo tosi kyseessä lukemisen suhteen ja olen jättänyt kaiken ylimääräisen pois lukemisen tieltä. Mies on yrittänyt parhaansa mukaan laittaa ruokaa yms., mutta selkävaivojen kanssa on turha lähtee leikkimään. Jotain ollaan kyllä saatu aikaiseksi, kuten polkupyöräni on nyt vihdoinkin lähetetty Suomeen ja eilen kävimme hakemassa vähän tarvikkeita pyörään. En tiedä mihin tämä aika oikein rientää, jätin tietokoneeni sunnuntaina illalla makuuhuoneeseen ja se vähän niinkun unohtui sinne. Avasin tietokoneen vasta tänä perjantaiaamuna, kun tajusin etten ole kirjoitellut blogiin mitään. Hups. Noh, ehkä tämä sallitaan kouluun pääsyn nimissä. Tänä aamuna mies lähti kokeilemaan onneaan työpaikalle, katsotaan miten herran käy, luulen että tulee kotiin kesken päivän. Sen verran on selkä ollut edelleen kipeä. Minä sen sijaan olen yrittänyt pitää kuntoa yllä ja nyt kun polkupyörä on lähetetty Suomeen voin vihdoinkin ilmottautua kesän triathloneihin. Juoksemisesta täällä ei ole oikeastaan tullut mitään. Olen kokeillut päkijäjuoksemista, mutta kunto ei vielä kestä vetää koko lenkkiä päkijöillä, niin polvet on aika kovalla koetuksella asfaltilla juostessa. Samalla siitepöly ja katupöly on pitänyt minut sisätiloissa. Jonain päivänä raahaudun vielä lääkärille, jos saisin astmalääkkeet, mutta vielä toistaiseksi mennään sisulla :) Juoksemisen sijaan olen käyttänyt spinning-tunteja ahkerasti sekä sisäuima-allasta. 
Koska olen ymmärtänyt että Suomessa alkaa pikkuhiljaa kevät jo näkyä ja tuntua, niin uskallan hehkuttaa meidän kesäsäätä. Meillä on jo pari viikkoa ollut hellettä ja jopa ukkoskuuroja. Ulos kun menee on parempi olla laittamatta harmaata paitaa päälle tai muuten saattaa käydä köpelösti. On meinaa aika hurja tämä kosteus täällä päin maailmaa. Toissailtana kävin pienen iltalenkin vetämässä ja kun ulos pääsin olin kauttaaltaan hiestä märkä ennen kun pääsin edes juoksemaan. Ihan kun saunaan olisi astunut! Minä nautin tästä, turha kuvitella että valittaisin :) On ihana kävellä ulkona ja haistella kosteaa ilmaa - ihan niinkun sademetsässä liikkuisi, paitsi että täällä on vähän enemmän autoja... 

En ole vielä pitänyt vapaapäivää opiskeluista tällä viikolla, eikä vaikuttaisi olevan tarpeen. Energiaa vaikuttaisi riittävän vielä toistaiseksi, mutta tänään tulee pieni breikki päivään kun toisen maailmansodan lentokoneita lentää Washington National Mall:in yli. Minullahan taitaa olla aika hyvät näköalat tähän esitykseen! Yritän ottaa videokuvaa tästä jännittävästä tapahtumasta. Lopuksi vielä kuva, minkä taisin lupailla aikaisemmin. Miedän uusimmat maalaukset viime viikonlopulta makuuhuoneen seinällä. 

Uudet sisutuselementit pääsivät makuuhuoneen seinälle / New art on our bedroom wall


Hyvää viikonlopun alkua!
Camilla

Translate: I have been so busy with school so I didn't even notice that I haven't even open my computer for the past four days. But I think it is all worth it. My entrance exam is just so important to me that I would rather study than do anything else. I have been working out though. Exercise is the most important thing to be have enough energy to study :) We are going to have a great show from our balcony - a bunch of WW2 planes are doing a flyover the National Mall today, so can't wait to see that today :) Have a great weekend!

3 comments:

  1. Me suunnitellaan itärannikon road trippiä kesälomalle elokuulle ja D.C. kuuluu listaan. Mua ahdistaa jo nyt se kamala kosteus ja kuumuus, joka siellä kuulemma sillon on. Sellanen kosteus on niin kamalaa, kun ei saa mitään virkistystä mistään (paitsi sisätiloista). Mutta ei auta, ei sinne nyt talvellakaan halua eikä sillon olis aikaakaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että, onpa harmi etten oo täällä sillon!! Mutta laitapa mulla sähköpostia kun alatte suunnittelemaan DC majotuksia! Jos millään muotoa voin auttaa, autan mielelläni! Mies yrittää vuokrata asuntomme eteenpäin heinäkuussa, mutta jos se ei onnistu, olette enemmän kun tervetulleita asumaan meille. Ja jos hyvin käy, voi olla että asunto on tyhjillään, koska mies tulee lomalle Suomeen. Tosiaan kaikki on vielä ihan auki, mutta jos en pysty auttamaan majotuksen kautta, voin antaa hyvät vinkit nähtävyyksiin ;)

      Joo, en oo aikasemmin kokenu tällaista kosteutta. Ei meillä Haagassa vaan tällaista ole :D

      Delete
    2. Voi kiitos, ootpa kiva. :) Laittelen viestiä!

      Delete