Thursday, May 21, 2015

Fish Market ja piknik puistossa




Selkeästi alkaa olemaan lukuähky eikä opiskelu houkuttele aamulla sitten yhtään. Eilen ähky oli niin paha että oli ihan kuumeinen olo ja maha oireili stressiä, joten pakkasin reppuun piknik-viltin ja hieman juotavaa ja kävimme vihdoinkin katsastamassa Fish Marketin Washingtonissa. Kalatori sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä L'Enfant Plaza Metro-pysäkiltä Washington kanaalin rannalla. Valikoima oli todella hyvä ja hinnat kilpailukelpoiset. Tarjonta oli vaikka minkälaista kalaa, jopa haikalaa, erilaisia rapuja, katkarapuja ja ostereita. Myyjiä torilla oli noin 10, joista ainakin kahdella oli katkarapuja ja rapuja valmiina keitettynä, muuten kalat oli kypsentämättöminä, eli ihan raakana. Jotkut myyjät sanoivat että voivat höyryttää ravut, jos esimerkiksi haluisimme Snow Crab-ravut mukaan piknikille. Me otimme mukaan kaksi täytettyä rapua ja valtavia höyrytettyjä katkarapuja piknikille National Mall-puistoon. 



Kalatorilta on n. 15 minuutin kävelymatka Washington Monumentille, jonne suuntasimme tänä kauniina keskiviikkona syömään kalasaaliit. Katkaravut oli höyrytetty ja päälle saimme jotain maustetta. Koska mieheni tekee todella maukasta ruokaa todella hyvillä ja laadukkailla mausteilla, haluan että ruuassani on jotain erikoista ja maukasta, jopa jonkun muun kokkailemana ja tällä kertaa en saanut näistä ravuista mitään vau-fiilistä. Täytetyt ravut sen sijaan oli todella maukkaita. Hirvee homma tehdä täytettyjä rapuja, niin ne sentään ostamme jonkun muun tekemänä ja ne oli kyllä oikeasti rahan arvoisia. Mutta tunnelma oli ihana ja oli ihana viettää viimeisiä päiviä Washingtonissa juuri samalla paikalla, jossa menimme melkein kaksi kuukautta sitten kihloihin. Eilen oli hieman viileämpi päivä, mihin olemme tottuneet ja kylmä tuuli sai minut haluamaan sisätiloihin, joten kävimme jälkkärillä ravintolassa keskustassa. Muuten sää oli loistava piknikille, mutta kun pilviharso levittäytyi Washingtonin ylle tuli hieman viileämpi. Tänään onkin sitten sellainen perinteinen juhannussää, eli +15 astetta, vesisade ja kylmä tuuli, mutta huomenna palaamme taas normaaliin ja sunnuntaina aion viettää ulkouima-altaalla koko päivän -> +30 astetta :) 




Teki tosi hyvää käydä vähän tuulettamassa aivoja (ja istumalihaksia) ja nyt voi sitten lukea vielä kolme päivää ennen kun on aika alkaa pakkailemaan tavaroita ja suunnittelemaan paluuta. Toivottavasti tuon lämmön mukanani ja Suomeen tulisi lämmin kesä, koska polkupyöräni on saapunut Suomeen turvallisesti!! Ihana päästä ulos pyöräilemään, kuntosalin spinning-huone alkaa olemaan aika nähty jo :)

Hyvää loppuviikkoa!
Camilla

Translate: We finally went to check out the Fish Market in DC yesterday and took some stuffed crabs and steamed shrimp with us for a nice picnic at the National Mall. 

No comments:

Post a Comment