Tuesday, April 7, 2015

Kiitos!


Tuhannet kiitokset kaikista onnitteluista! Viime viikko meni ihan pilvilinnoissa ja nyt kun ollaan vihdoinkin palattu maan pinalle pääsin harjoittelemaan tätä uutta äitipuolen roolia. Lapset on kyllä niin ihania, ettei tässä mitään ongelmia ole kolmen päivän aikana ilmennyt. Saan kuulemma tulla käymään toistekin :) 



Verrattuna Suomen viiden päivän pääsisäiseen, täällä pääsiäinen on tasan yhden päivän ja jopa kaupat meni kiinni sunnuntai-illaksi. Pääsiäinen näkyykin täällä pelkästään kaupan karkkihyllyssä ja cupcake:it koristellaan pupun korvilla. Lapset käyvät ottamassa kuvat pääsiäispupun kanssa (kai edellisenä viikonloppuna) jossain ostarilla ja lauantai-sunnuntai välisenä yönä pääsiäispupu käy jättämässä korin herkkuja lapsille. Meillä pääsiäispupu oli vielä kaiken lisäksi jättänyt pääsiäismunia puutarhaan ja kävimme niitä etsimässä koko porukalla :) 

Muuten ollaan hengailtu takapihalla auringossa ja minä olen taas kuin pieni rapu. En vaan ikinä opi laittamaan tarpeeksi aurinkorasvaa, eteenkin kesän ensimmäisenä päivänä :) Nyt alkaa jo näyttämään ruskettuneelta. Tänä iltana on jo aika lähetä matkaamaan kotiin päin, tosin pienen ylimääräisen mutkan kautta. Suuntaamme Nashvilleen muutamaksi päiväksi tapaamaan ystäviä. En malta odottaa nähdä taas uusia kaupunkeja! Löydettiin taas Airbnb:n kautta kiva talo, missä asua ja kiva tavata uusia ihmisiä myös sen kautta. 

Hyvää viikonalkua!
Camilla

Translate: Thank you everyone for the kind words and well wishes! We've spent Easter in Houma and the Easter Bunny found it's way to the house on Sunday morning. The sun has been out almost the whole time so we've spent most of the time outside. What a great vacation! 

No comments:

Post a Comment