Monday, March 2, 2015

Viikko kuvina


Iwo Jima muistomerkki / Iwo Jima Memorial



No nyt on kyllä juostu kaikki mahdolliset nähtävyydet alle viikossa! Koska ollaan käyty siis ihan kaikkialla, niin tässä nopea kuvakooste. Hovikuvaajani on viettänyt tämän viikonlopun töissä, joten kuvien ottaminen on jäänyt minun harteille. Kuvia on siis kertynyt noin kymmenen sadan sijaan ja laatu on valitettavan huonoa. Koittakaa kestää! Tästä lähtien yritän välttää valokuvien ottamista, se on lupaus!

Pittsburg Penguins vs. Washington Capitols at Verizon Center

Arlington hautausmaa / Arlington Cemetery

Arlington Memorial Bridge

National Mall puisto

Lincolnin muistomerkki / Lincoln Memorial

Abraham Lincoln

Washington Monument

Korean sodan veteraanien muistomerkki / Korean War Veterans Memorial

Afrikkalaisen taiteen museo / National Museum of African Arts

Amerikan intiaanien museo / National Museum of the American Indian


Yhdysvaltain kongressitalo / United States Capitol

Minä ja muut lokit orrella / Seagulls and another little bird

Kaiken kaikkiaan on ollut todella mielenkiintoinen viikko. Vaikka kävimme monessa paikassa, missä olin käynyt jo ennestään, niin opin paljon uusia asioita ja uusista näkökulmista. Ruoka on myös ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Kilometrejä on tullut enemmän kuin odotin ja ostoksia on tehty aivan liikaa minun lompakolle, mutta ihana saada vaihtelua arkeen ja opiskeluun. Nyt takaisin emännän tehtäviin -> kanat odottaa paistajaansa, eikä mustikkashotit tekeydy itsestään ;)

Hyvää alkavaa viikkoa!
Camilla

Translate: I've been super busy entertaining so here is just some pictures of what we've done and where we've been. But now I have to get back to the kitchen - we have some hungry and thirsty people over here! 

No comments:

Post a Comment